Skip Navigation

Поздравления !

Когато някой попита: „Какъв цвят си?”, кажете му „iMA Доминиращ цвят: Жълто”!

За вас и за другите хора е важно да знаете вашият iMA цвят, така че те да общуват ефективно с вас като говорят на вашия език.

Има 4 универсални iMA диалекта. Вие и другите с Доминиращ цвят Жълто говорите един език и общувате естествено.

Вие и всички други хора с iMA Доминиращ цвят: Жълто сте асертивни, използвате повече дясното полукълбо на мозъка си (мислите визуално и обработвате информацията интуитивно и едновременно, първо гледате цялата картина и после отделните детайли) и измервате личната си ценност чрез благодарност и признание.

Тези, които говорят другите 3 диалекта, могат да се научат да използват iMA и да променят начина си на комуникация с вас като говорят по начин, по който за вас ще е по-лесно да слушате.

Когато това стане, общуването, доверието и сътрудничеството ще се повишат, а стресът и напрежението ще се намалят.

iMA Доминиращ цвят Жълто накратко

Вие сте общителни, оптимисти, обичате забавленията, приятелски настроени сте и може да сте от хората, които поемат рискове. Имате добри умения за убеждаване, въпреки че можете да сте мечтатели и може да оплетете другите хора в мечтите си.

Имате нужда да чувствате, че получавате това, което сте заслужили и бързате да привлечете вниманието към вашите постижения.

Вие умеете да влияете на другите и използвате тази способност да оформяте средата си, за да постигате резултатите, от които имате нужда. Вие сте и отворени, и асертивни, с предпочитание към динамичен и спонтанен професионален живот.

Когато сте под стрес, може да станете конфликтни и да губите време. Обаче, когато сте под стрес, другите могат да ви възприемат като манипулативни и твърде нетърпеливи.

За да повишите ефективността си, вие хората с Доминиращ цвят: Жълто, трябва да контролирате времето и емоциите си, развийте обективна психическа нагласа, бъдете последователни, съсредоточете се върху задачите и имайте по-логичен подход.

Вашият iMA цвят казва на другите откъде идвате... и кой iMA диалект предпочитате да говорите. Когато общуват с вас или с други хора с доминиращ цвят Жълто другите могат да увеличат разбирането, ако те са:

  • Гъвкави
  • Динамични
  • Позитивни
  • Отворени
  • Щедри на похвали
  • Подкрепящи идеите ви
  • Забавни
Gift shop Акредитирани Практикуващ

For more information on how iMA can dramatically transform the way you manage your company, go to http://iMAtechnology.co.uk or call:

UK: 44-(0)1525-634210

To retake the questionnaire click here.