Skip Navigation

Gefeliciteerd !

Als iemand u vraagt “Welke Kleur Bent U?”, vertel hen dan “iMA High Yellow”

Het is belangrijk voor u en anderen om uw iMA kleur te kennen, zodat ze, in die taalkleur, effectief met u kunnen communiceren.

Er zijn 4 universele iMA dialecten. U en alle andere High Yellows spreken dezelfde taal en communiceren op natuurlijke wijze.

U en alle andere iMA High Yellows zijn assertief, denken met jullie rechter hersenhelft en meten jullie persoonlijke waarde door middel van erkenning en herkenning.

Zij die één van de 3 andere dialecten spreken kunnen iMA leren gebruiken en de manier waarop ze met u communiceren aanpassen op de manier die u het prettigst vindt.

Als dit gebeurt, zullen communicatie, vertrouwen en samenwerking toenemen, en stress en spanning juist afnemen.

iMA High Yellows in een oogopslag

U bent gezellig, optimistisch en vriendelijk, houdt van vermaak en durft risico's te nemen. U hebt goede overtuigingskracht hoewel u ook een dromer kunt zijn en u anderen daarin kunt meenemen.

U moet het gevoel hebben dat u het krediet krijgt dat u verdient en zult snel de aandacht vestigen op uw prestaties.

U bent bedreven in het beïnvloeden van anderen en gebruikt dit vermogen om vorm te geven aan uw omgeving om de resultaten te bereiken die u nodig hebt. U bent open en assertief met een voorkeur voor een snel en spontaan professioneel leven.

Bij stress kunt u confronterend worden en tijd verspillen. Maar als u onder stress staat, kunnen anderen u ook als manipulatief en te enthousiast zien.

Om uw effectiviteit te verhogen, moet u als High Yellow uw tijd en emoties beheersen, een objectieve denkrichting ontwikkelen, doorzetten, u op taken concentreren en een meer logische aanpak nemen.

Uw iMA kleur vertelt anderen hoe u behandeld wilt worden... en welk iMA dialect u het liefst spreekt. Bij de communicatie met u of een andere High Yellow, kunnen anderen het begrip maximaliseren als ze het volgende zijn:

  • Meegaand
  • Snel
  • Positief
  • Open
  • Gul met lof
  • Uw ideeën steunend
  • Grappig!
Gift shop Accredited Practitioner

iMA Strategies biedt seminars, workshops en traningen op locatie voor bedrijven en organisaties en/of advies. U kunt contact opnemen met de creator van iMA Strategies James Knight op [email protected] of door te bellen naar:

UK: 44-(0)1525-634210

To retake the questionnaire click here.