Skip Navigation

Gefeliciteerd !

Als iemand u vraagt “Welke Kleur Bent U?”, vertel hen dan “iMA High Blue”

Het is belangrijk voor u en anderen om uw iMA kleur te kennen, zodat ze, in die taalkleur, effectief met u kunnen communiceren.

Er zijn 4 universele iMA dialecten. U en alle andere High Blues spreken dezelfde taal en communiceren op natuurlijke wijze.

iMA High Blues zijn niet assertief, denken met hun rechter hersenhelft en meten hun persoonlijke waarde door middel van de aandacht van anderen en de diepgang van relaties.

Zij die één van de 3 andere dialecten spreken kunnen iMA leren gebruiken en de manier waarop ze met u communiceren aanpassen op de manier die u het prettigst vindt.

Als dit gebeurt, zullen communicatie, vertrouwen en samenwerking toenemen, en stress en spanning juist afnemen.

iMA High Blues in een oogopslag

U bent een prettige, coöperatieve, warme en ondersteunende teamspeler

Als u het gevoel heeft dat u geliefd wordt en dat u het goed doet, voelt u zich comfortabel in uw werk.

U bent bedreven in het samenwerken met anderen binnen een team en u wordt gezien als een rustgevend persoon binnen een groep. U verkiest roepnamen en informaliteit op kantoor en u bent geduldig en attent in de omgang met anderen.

Bij stress kunt u besluiteloos en aarzelend zijn. Om uw effectiviteit te verhogen, moet u, als High Blue, af en toe nee zeggen, uw taken voltooien zonder overgevoeligheid voor de gevoelens van anderen. U moet zelfvertrouwen tonen en bereid zijn buiten uw comfort zone te treden en wat risico's te nemen.

Uw iMA kleur vertelt anderen hoe u behandeld wilt worden... en welk iMA dialect u het liefst spreekt. Bij de communicatie met u of een andere High Blue, kunnen anderen het begrip maximaliseren als ze het volgende zijn:

  • Aangenaam
  • Niet assertief
  • Consequent
  • Onhebzuchtig
  • Open
  • Open voor uw gevoelens
  • Eerlijk
Gift shop Accredited Practitioner

iMA Strategies biedt seminars, workshops en traningen op locatie voor bedrijven en organisaties en/of advies. U kunt contact opnemen met de creator van iMA Strategies James Knight op [email protected] of door te bellen naar:

UK: 44-(0)1525-634210

To retake the questionnaire click here.